marți, 8 martie 2016

Ce trebuie sa stii despre spionaj?



Spionajul este o activitate care, desi nu este trecuta intr-o lista a activitatilor populare, reuseste sa atraga an de an mii de tineri care doresc sa lucreze in misiuni strict secrete. Spionii sunt persoane ale caror misiuni sunt simple : trebue sa urmareasca alte persoane, institutii si tari pentru a afla cat mai multe detalii despre ele. Intentiile, activitatile si comportamentul anumitor indivizi, pot avea un impact extrem de puternic asupra oamenilor, motiv pentru care spionii trebuie sa stea cu ochii pe ei.
In ultimii ani, fiecare tara a reusit sa isi creeze adevarate retele de spionaj, prin intermediul carora obtin informatii utile despre alte tari. Mai mult de atat, spionajul s-a extins si in zona persoanelor fizice.
Vei descoperi un numar din ce in ce mai mare de magazine destinate spionajului, cu produse care mai de care mai interesante. Poti achizitiona un microfon spion, poti achizitiona o camera spion sau poti cumpara dispozitive anti spionaj, care sa iti satisfaca curiozitatea si care sa iti raspunda la eventualele intrebari pe care le ai.

Ce poti face cu dispozitivele de spionaj?


Sunt multe lucruri care pot fi facute cu un astfel de dispozitiv. In primul rand, poti sa iti supraveghezi partenerul de viata sau copiii, pentru a te asigura ca sunt corecti, in cazul celor mici si fideli, in cazul partenerului. De asemenea, poti sa iti supraveghezi partenerul de afaceri sau poti, pur si simplu sa obtii avantaje mai morale, cum ar fi informatiile dintr-un curs pe care il urmezi, direct pe un dispozitiv media.


Evident, spionajul adevarat ramane tot la nivel mare. Spionajul industrial, spionajul militar sau contraspionajul reusesc sa adune milioane de euro, sau chiar miliarde care sunt cheltuiti pentru obtinerea de informatii. Pana la urma, spionajul este cat se poate de bun, atata vreme cat este destinat unor scopuri corecte. Desi de-a lungul timpului nu a fost folosit intotdeauna pentru acele scopuri corecte, acest lucru nu inseamna ca viitorul suna rau. Chiar daca fiecare om poate astazi sa se bucure de un dispozitiv de spionaj, acest lucru ne poate imbunatati viata, generand o societate mai sigura, in care oamenii sunt mult mai atenti unii cu altii si sunt mult mai constienti de eventualele greseli pe care le-ar putea face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu